HABERLER

24.01.2016

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız ‘En İyi Takım’ Ödülüne Layık Görüldü

Kartal Titanic Business Hotel’de Hentbol Magazin Dergisi tarafından organize edilen ve geçen yılın en iyilerinin ödüllendirildiği geceye Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz takımımızın Antrenörü Müfit Arın, Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk ve hentbolcularımız katıldı.

Beşiktaş Mogaz Takımımızın ‘En İyi Takım’ ödülünü aldığı gecede ekibimize verilen diğer ödüller şöyle:

Yılın En İyi Antrenörü: Müfit Arın
Yılın En İyi Sol Kanat Oyuncusu: Ivan Nincevic
Yılın En İyi Sağ Oyun Kurucusu: Ramazan Döne
Yılın En İyi Pivot Oyuncusu: Tolga Özbahar
Yılın En İyi Savunmacısı: Ömer Ozan Arifoğlu

Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve hentbolcularımız Tolga Özbahar ve Ramazan Döne, ödül töreninde BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Beşiktaş camiasının gurur kaynağı olduğunu belirten Genel Koordinatörümüz Levent Çifter; şunları söyledi:

“Bu geleneksel ödül törenine yöneticimiz Erdal Bey gelemedi. Başkanımız da yurt dışında. Hemen hemen her sene geliyorum bu ödül törenine. Hem seviyorum hem de hentbol benim ilk göz ağrım. 1990 yılında yöneticiyken Süleyman ağabey zamanında Hentbol Şubesi’ne bakıyordum. Şu an ki Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanımız Bilal Eyüboğlu, takım kaptanımızdı. 1990-1992 yılları arasında yöneticilik zamanımdaki takım kaptanımız Bilal Eyüboğlu ve milli takımda oynayan Beşiktaşlı arkadaşlarımızla beraber eski günleri yad ediyoruz. Tabi o günlerden bu günlere geliyorum, tüm takımımız burada. Hentbol Takımımız, tüm camiamızın gurur kaynağı ve milli takımımızın da bel kemiği. Hentbolcularımız, Hentbol Magazin Dergisi tarafından ödülü layık görüldüler, bu onur ve gurur verici bir şey.”
 
Müfit Arın; ‘Başarı her zaman tek başına gelen bir şey değildir’

“Antrenör olarak her zaman şunu söylerim, bu bir ekip olayıdır. Başarı her zaman tek başına gelen bir şey değildir. Yönetimimize, ekibime, oyuncularıma ve sonuna kadar bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılar bu sayede geliyor. Desteklenmek, hatırlanmak ve övgülere maruz kalmak sizin çalışma iştahınızı, performansınızı, her şeyinizi farklılaştırıyor. Her zaman söylediğim gibi ilkleri başarmak istiyoruz. İlkleri başarmak için mücadele ediyoruz. Taraftarlarımızda şöyle bir kanı oluştu; hentbol takımı nasıl olsa şampiyon olur, nasıl olsa başarır. Ama bunları başarabilmek için takımımızın da taraftarın ilgisine, sevgisine ihtiyacı var. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Çünkü başarı beraber gelir.”
 
İlker Şentürk; ‘İnşallah her sene bu ödülü biz alacağız, adayız’

“Tüm teknik ekip ve oyuncularımızın verdiği emekler var. Biz bunu hak ediyoruz, hak ettiğimize de inanıyorum. İyi oldu, her sene de hep iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah her sene bu ödülü biz alacağız, adayız.”
 
Tolga Özbahar; ‘Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’

“İlk önce takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tek başına olmuyor tabi takım oyunu oynadığımızdan dolayı. Çok güzel bir gece. Bu geceyi düzenleyen herkesin eline, emeğine sağlık. Her sene bu ödül törenini düzenliyorlar, hentbolu biraz daha yaymaya çalışıyorlar. Bu çok güzel bir şey. Güzel bir ödül aldık. Tabi ki mutluyum. Benden sonraki gençler de çok daha iyi yerlere gelirler. Herkese teşekkür ediyorum.”
 
Ramazan Döne; ‘Bu ödülümü en büyük destekçim olan eşime ve çocuklarıma armağan ediyorum’

“Her sene olduğu gibi hem takım hem de oyuncu bazında ödülleri aldık. Sonuçta biz bir takım sporu yapıyoruz. Ben kazandım ama bu takım arkadaşlarımın sayesinde oluyor. Bizleri bu ödüllere layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ödülümü en büyük destekçim olan eşime ve çocuklarıma armağan ediyorum. Çünkü en büyük kahrımızı, en büyük sıkıntımızı çeken onlar. Bu ödülü onlara armağan etmek istiyorum.”