HABERLER

13.01.2016

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Oyuncularından Açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Takımımızın oyuncuları Ömer Ozan Arifoğlu, Oğulcan Güney ve Uğur Çoban, 2015-2016 sezonu Hentbol Süper Ligi’nin ikinci yarısına dair açıklamalarda bulundu.

Ömer Ozan Arifoğlu; "2 haftalık bir aradan sonra antrenmanlarımıza başladık. Bazı arkadaşlarımız milli takımda. Milli Takımda olmayan arkadaşlarımızla güzel bir antrenman dönemine girdik. İlk yarı bizim için iyi geçti. Önemli olan ikinci yarı. Sezonu birinci bitirip play-off döneminde avantaj sağlamak istiyoruz. İnşallah geçtiğimiz yıllar gibi bu sene de şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk ve Süper Kupa için odaklandık. İnşallah sezon sonu istediğimiz gibi olur."
 
Oğulcan Güney; "İkinci yarı hazırlıklarına başladık. Mili takımdaki arkadaşlarımızın da önümüzdeki hafta katılımıyla tam kadro olarak çalışmalara devam edeceğiz. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da hem ligde hem de kupada şampiyonluk hedefliyoruz. İnşallah bu sezon da hedeflerimize ulaşacağız. Sezonun ikinci yarısında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz."
 
Uğur Çoban; "Antrenmanlarımıza başladık. Çalışmalarımız gayet güzel geçiyor. Bazı takım arkadaşlarımız milli takım maçlarında. Milli Takımlardaki arkadaşlarımızın da katılımıyla daha iyi daha düzenli bir şekilde antrenman yapacağız. Umarım ikinci yarı bizim için iyi geçer."