HABERLER

03.01.2016

BASKETBOL

Galatasaray:92 Beşiktaş:50

Kadın Basketbol Takımımız, ligin 13. haftasında Galatassaray’a 92-50 yenildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Ayşe Cora, Jelena Milovanovic, Sandra Viana, Cappie Pondexter ve Nadezhda Grishaeva ile başladı.
 
Maça istediği gibi başlayamayan siyah-beyazlılarımız, rakibinin üst üste gelen sayılarına engel olamadı. İlerleyen bölümde toparlanan ekibimiz Pondexter ile etkili olmaya çalıştı. Takımımız ilk çeyreği 23-13 geride tamamladı.
 
Kadın Basketbol Takımımız, ikinci çeyrekte 13 sayı üretti. İlk çeyreğe oranla rakibine daha az sayı veren siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 39-26 geride gitti.
 
İlk yarıda en skorer oyuncumuz 12 sayı kaydeden Cappie Pondexter oldu. Pondexter’i 10 sayıyla Jelena Milovanovic takip etti.
 
Ev sahibi ekip ikinci yarıya 6-0’lık seriyle başladı. Rakibinin savunma ve hücumda etkili oyununa karşılık vermekte zorlanan ekibimiz, final çeyreğine 61-41 geride girdi.
 
Final periyodunda oyun disiplininden kopan takımımız, rakibinin sayılarına engel olamadı. Kadın Basketbol Takımımız salondan 92-50 mağlup ayrıldı.
 
Karşılaşmadan en skorer oyuncumuz 19 sayıyla Cappie Pondexter oldu. Pondexter’i 12 sayıyla Jelena Milovanovic takip etti.
Haber: Selçuk Genç