HABERLER

14.11.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği’nin Verdiği Kahvaltıya Katıldı

Mavi Organizasyon’da düzenlenen etkinliğe; Başkanımız Fikret Orman, As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman, Başkanımız Fikret Orman’ın ablası Kısmet Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği başkanı Bahadır Kasap ve dernek üyeleri ile davetliler katıldı.
 
Konukara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Anlamlı bir gün yaşıyoruz. Bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederim. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Beşiktaş emin adımlarla yoluna devam ediyor. Vodafone Arena’nın çatısını kaldırdık. Geleceğimize yatırım yapmak bizim asıl işimiz. Beşiktaş, Türkiye’nin en eski sosyal kulübü. Türkiye’nin her yerinde Beşiktaş okulları yapacagız. Ahlaklı ve saygın insanlar yetiştireceğiz.”
 
Başkanımız Fikret Orman’a konuşmasının ardından günün anısına Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği başkanı Bahadır Kasap tarafından plaket takdim edildi.
 
Ayrıca Başkanımız Fikret Orman, bir Beşiktaşlı çiftin nişan yüzüklerini taktı ve çifte mutluluklar diledi.
 
Daha sonra yürüyürek Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yönetim binasına geçen Başkanımız Fikret Orman, alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti.