HABERLER

14.11.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Babası Abdülkadir Orman Anısına Yapılan Sınıfın Açılış Törenine Katıldı

Başkanımız Fikret Orman’ın merhum babası Abdülkadir Orman anısına Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği tarafından Zonguldak Ereğli Ören Ortaokulu’nda hazırlanan sınıfın açılış törenine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman, Başkanımız Fikret Orman’ın ablası Kısmet Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği başkanı Bahadır Kasap, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Mutlu ve duygusal bir gün benim için. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Pırıl pırıl insanlar yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Allah daha güzellerini yaptırmayı nasip etsin. Bu gençler bizim. Hangi renkten olursa olsun ülkemize faydalı insanlar yetiştirmemiz lazım.”
 
Merhum Abdülkadir Orman anısına hazırlanan sınıfın kurdelesini Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman alkışlar eşliğinde kesti.
 
Kurdele kesiminden sonra Başkanımız Fikret Orman ve Nuran Orman sınıfı inceledi ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 
Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkanımız Fikret Orman, hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.