HABERLER

Burçin Abdullah: İyi günde, kötü günde Beşiktaş!

Oyuncu Burçin Abdullah, sinema ve dizi film projeleri ile Siyah Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Umuyorum ki stat tamamlandığında maçlarımızı hep birlikte tribünden izleyebiliriz. On yaşımdayken çimlere basmışlığım var bu arada benim, İnönü Stadı içerisinde dolaşırken nasıl gururlandığımı anlatamam.”
“Babamız küçükken hep bize formalar alırdı. Kara Kartal’ın o Siyah Beyaz kıyafetlerini giydiğimde mutluluktan uçardım. Bir de babam bana Amokachi, Şifo Mehmet, Beşiktaş kadrosunu ezberletirdi küçükken. Güzel günlerdi. Beşiktaşımız’ın şampiyonluk kazandığı yılı hiç unutamam bir de. Şampiyon olmayı özledim!”
“Beşiktaşlı olmanın en güzel tarafı, başka bir Beşiktaşlı’yla tanıştığımda yakınlık oluşması... Toplumsal olaylara duyarlı olması. Bir futbol kulübünden beklenebilecek tüm duyarlılıkları sergileyen bir taraftar kitlesinin var olması. Dünyada başka örnekleri var mı bilmiyorum ama bizim taraftarımız kadar hayatın içine değen, hayata değer katan başka bir taraftar grubu var mı?”
“Benim bir konservatuvar öğrencisi gibi bir eğitimim olmadı. Ancak, örneğin Üvey Baba’da beş sene beraber çalıştık Işıl Yücesoy ile... Böylesi dev sanatçılardan daha büyük öğretici var mı? Çalıştığım tüm oyuncular, Halil Ergün gibi, Işıl Yücesoy gibi tecrübeli isimlerdi... Cezmi Baskın babamı oynadı en son işimde... Tüm bu insanlar okul gibidir.”
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı’nda...
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903