HABERLER

02.10.2015

HENTBOL

Paris Saint-Germain Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Paris Saint-Germain ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam üzeri gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana futsal oynayarak başladı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı mücadelede Nemanja, Kubilay, Mesut, Josip, Darko, Oğulcan ve Miroslav’ın oluşturduğu beyaz takım ile Mehmet, İbrahim, Ramazan, Tolga, Uğur, Şenol ve Volkan’dan oluşan siyah takım 2-2 berabere kaldı. Beyaz takımın golleri Miroslav ve Darko’dan gelirken siyah takımın gollerini Şenol kaydetti.
 
Futsalın ardından 2’şerli gruplara ayrılan ekibimiz, pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Siyah-beyazlılarımız, antrenmanda tam sahada hız ve şut çalışması gerçekleştirdi. Şut çalışmasını tamamlayan ekibimiz, ardından pozisyon atışlarıyla antrenmanı sona erdirdi. 
 
Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na Ulaşım Bilgisi İçin TIKLAYIN