HABERLER

03.10.2015

HENTBOL

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde Rakibimiz Paris Saint-Germain

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü maçında Paris Saint-Germain ile karşılaşacak.

Beşiktaş Mogaz, 2015-2016 sezonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında bugün saat 18:00’da Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain’i konuk edecek.

Tüm taraftarlarımızın ücretsiz seyredebilecekleri bu karşılaşmada, takımımıza destek olmak üzere tribünlere davet ediyoruz.
 
Takımımız, serinin ilk maçında Slovenya temsilcisi RK Celje Pivovarna Lasko ile karşılaştı. Ramazan ve Darko ile hücumda etkili olan ekibimiz, farkı kapatmayı başaramadı ve salondan 30-24 mağlup ayrıldı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci maçta deplasmanda THW Kiel ile karşılaştı. Rakibimizin hızlı hücumları karşısında savunmada açıklar veren ekibimiz, Ramazan ve Tolga’nın ürettiği gollerle farkı kapatmaya çalıştı. Hücumda bulduğu pozisyonları değerlendirmekte zorlanan takımımız, salondan 32-21 mağlup ayrıldı.  
 
Sakatlıkları bulunan ve THW Kiel mücadelesinde oynayamayan oyuncularımız; Ivan Nincevic, David Rasic ve Mehmet Demirezen’in Paris Saint-Germain mücadelesinde oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. 
 
Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na Ulaşım Bilgisi İçin TIKLAYIN