HABERLER

Biray Dalkıran:'Vodafone Arena’ya koşa koşa gideceğim'

Beşiktaşlılığından asla ödün vermeyen yönetmenlerimizden Biray Dalkıran, Vodafone Arena’da Beşiktaş için haykıracağı günleri özlemle beklediğini belirtti.

Dalkıran’ın röportajından bazı bölümler:
 
“Çoğu insan eleştiriyordu başkanımızı ama o bildiğini yaptı. Şampiyon olup UEFA’da iyi bir yere gelirsek çoğu insan utanacaktır.”
 
“Sosa çok iyi, Töre’yi çok beğeniyorum. Biraz sakinleşmesini bekliyordum, sanırım başladı kendini toplamaya. Oğuzhan’a Şenol Güneş parmağı mı değdi, çok iyi oynuyor.”
 
“Beşiktaşlılık, sinemacılık, bir de metalcilik var. Çok sıkı bir heavy metal dinleyicisiyimdir.”
 
“Beşiktaş maçlarını statta izlemeyi tercih ederim. Ama eğer ki deplasmandaysak ve arkadaşlar da program yapmamışsa arabayı bir kahvenin yanına çekerim. Orada esnafla bağıra bağıra maç izleriz. Bir teknik direktör gibi hissediyorum maç izlerken ve bağırıyorum; ‘Tolgaaaa, şimdi kaleden açıl, Gökhaaaan koş’ falan diye... Maç izlerken beni tanıyamazsın kesinlikle, içimdeki fanatik kendisini dışa vurur.”
 
“Seyircimiz on ikinci adam olarak her zaman en iyi pasları vermiştir. Takımımızdan hep bir adım üstün olduğumuzu düşünüyorum, doğruya doğru. Gerçi bu sene takımımız çok iyi gidiyor, bakacağız. Umarım ki son haftalarda durum aleyhimize işlemez. Bugüne kadar hep nişan attık, artık evlenmek istiyoruz (gülüyor).”
 
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ekim sayısında...
 
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903