HABERLER

01.10.2015

HENTBOL

Paris Saint-Germain Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Paris Saint-Germain ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana futsal ile başladı. Beyaz takım Darko, Josip, Mesut, Kubilay, Miroslav, Oğulcan ve Nemanja’dan oluşurken siyah takım Mehmet, Uğur, İbrahim, Ramazan, Ozan, Volkan ve Tolga’dan oluştu. Çekişmeli geçen mücadeleyi beyaz takım, Miroslav (2), Nemanja, Darko ve Oğulcan’ın golleriyle 5-1 kazandı. Siyah takımın tek golü Şenol’dan geldi.
 
Siyah-beyazlılarımız kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde açma-germe hareketlerinin ardından pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Takımımız, tam sahada gerçekleştirdiği 3’erli gruplar halinde şut çalışmasının ardından pozisyon atışları gerçekleştirdi. Takımımız, yarı sahada savunma ve hücum üzerine taktiksel çalışmanın ardından antrenmanı sona erdirdi.