HABERLER

16.09.2015

HENTBOL

Müfit Arın: ‘Şampiyonlar Ligi'ne Galibiyetle Başlamak İstiyoruz'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında, Slovenya temsilcisi RK Celje Pivovarna Lasko ile oynayacağımız maç öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

‘’Süper Kupa ve Süper Lig’in ilk maçında aldığımız galibiyetlerle sezona güzel bir başlangıç yaptık. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önümüzde önemli bir maç var. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile başlamak istiyoruz. Şuan tüm takım olarak Cumartesi günü oynayacağımız RK Celje Pivovarna Lasko maçına odaklanmış durumdayız. Zor bir grupta yer alıyoruz, ama biz Beşiktaş olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İyi savunma yapıp kalemizde toplar çıkarıp hücumda pozisyonlar bulmak istiyoruz. İnşallah iki takım için de sakatlıksız, seyir zevki yüksek bir maç olur. İzmit’te yaşayan tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü oynayacağımız VELUX EHF Şampiyonlar Ligi maçında takımımıza destek olmak üzere salona davet ediyorum.’’
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, 2015-2016 sezonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi ilk mücadelesinde 19 Eylül Cumartesi günü saat 18:00’da Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Slovenya temsilcisi RK Celje Pivovarna Lasko'yu konuk edecek.