HABERLER

17.09.2015

HENTBOL

Hentbolcularımız RK Celje Pivovarna Lasko Maçı Öncesinde Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş Mogaz Takımımızın başarılı oyuncuları İbrahim Demir, Volkan Çalışkan, Ramazan Döne ve Mehmet Demirezen VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşakları RK Celje Pivovarna Lasko maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İbrahim Demir: ‘Sezon başında yeni arkadaşlarımızın da katılımıyla güzel bir uyum yakaladık. Bu uyumu Merzifon Belediyesi ile oynadığımız Süper Kupa Finali ve Süper Lig ilk maçında da sergiledik. İnşallah bu uyum sezon sonuna kadar devam eder. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ni Beşiktaş Mogaz’a yakışır şekilde tamamlamak istiyoruz.
 
Volkan Çalışkan: ‘VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde zor bir grupta yer alıyoruz. 19 Eylül Cumartesi günü RK Celje Pivovarna Lasko ile Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçını oynayacağız. Bu zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı desteğe davet ediyorum. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle salondan galibiyetle ayrılırız.’
 
Ramazan Döne: ‘Her zaman belirttiğim gibi yaptığımız spor taraftarlarımızla güzel. Taraftarlarımız salonda bizlere destek olduğu zaman herşeyi yapabilecek güçteyiz. Cumartesi günü de tüm taraftarlarımızı RK Celje Pivovarna Lasko mücadelesinde tribüne desteğe davet ediyorum.
 
Mehmet Demirezen: ‘Beşiktaş Mogaz formasıyla ilk defa VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim. Benim için çok farklı bir duygu olacak. Zor bir grupta yer alıyoruz ama ilklerin takımı olan Beşiktaş Mogaz ile salondan galibiyetle ayrılarak kendi adıma da Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetimi almak istiyorum.’