HABERLER

11.09.2015

HENTBOL

Hentbolcularımızdan Yeni Sezon Açıklamaları

Beşiktaş Mogaz Takımımızın deneyimli oyuncuları; Ramazan Döne, Tolga Özbahar ve Ömer Ozan Arifoğlu internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Ramazan Döne: ‘Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz’
 
Başarılı sağ oyun kurucumuz Ramazan Döne, yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu ve yoğun bir sezon programlarının olduğunu ifade etti.
 
Lige Merzifon Belediyesi maçıyla başlayacaklarını söyleyen Döne, “Güzel bir galibiyetle sezona başlamak istiyoruz. Yaptığımız spor seyirciyle güzel. Taraftarlarımızı oynayacağımız maçlarda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Tolga Özbahar: ‘VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı hedefliyoruz’
 
Tecrübeli milli pivotumuz Tolga Özbahar, yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti ve herkese sakatlıksız güzel bir sezon olması temennisinde bulundu.
 
Geçen sezondan daha yoğun bir sezonun kendilerini beklediğini ifade eden Özbahar, “Sezona Süper Kupa galibiyetiyle başladık. Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı kazanmayı istiyoruz. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde elimizden gelenin en iyisini yaparak gruptan çıkmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Ömer Ozan Arifoğlu: ‘Şampiyon olmak istiyoruz’
 
Taraftarlarımıza seyir zevki yüksek bir maç izlettirmek istediklerini dile getiren başarılı sağ oyun kurucumuz Ömer Ozan Arifoğlu, “Lige Merzifon Belediyesi maçıyla başlıyoruz. Umarım güzel bir galibiyet elde edeceğiz. Geçen hafta Süper Kupa’yı kazandık. Sezona güzel başlamak önemlidir. Sezon sonu şampiyonluğa uzanan taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.