HABERLER

11.09.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz'ın Cumartesi Günü Süper Lig’in Açılış Maçındaki Rakibi Merzifon Belediyesi

7 sezon üst üste olmak üzere toplamda 11 Süper Lig şampiyonluğu bulunan Beşiktaş Mogaz Takımımız, 12. şampiyonluk için 26 haftalık normal sezon maratonuna başlıyor.

Kazandığı şampiyonluklarla Camiamızı ve taraftarlarımızı gururlandıran Beşiktaş Mogaz Takımımızın ligin ilk haftasındaki rakibi Merzifon Belediyesi.
 
Merzifon Belediyesi ile geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde karşılaşan siyah-beyazlılarımız, büyük bir çekişmeye sahne olan maçtan 36-33 galibiyetle ayrılarak 11. Süper Kupa zaferine imza atmıştı.
 
Zorlu lig maratonuna Süper Kupa şampiyonluğunun verdiği moralle giriş yapacak Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in ilk haftasında Merzifon Belediyesi ile bugün 16.00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşılaşacak.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynayacağı ligin ilk hafta maçından Büyük Beşiktaş Taraftarı’nın desteğiyle zaferle ayrılmak istiyor.
 
Taraftarlarımızı ücretsiz olarak izleyebilecekleri maçta Beşiktaş Mogaz Takımımıza destek olmak için Süleyman Seba Spor Salonu tribünlerine davet ediyoruz.