HABERLER

10.09.2015

HENTBOL

Müfit Arın: ‘Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın, takımımızın son durumu hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Sözlerine yurdun çeşitli noktalarından gelen şehit haberlerinin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek başlayan Antrenörümüz Müfit Arın, şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine de başsağlığı diledi.
 
‘İyi bir hava yakaladık’
 
Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten tecrübeli Antrenörümüz Müfit Arın, “Güçlüyüz ve kararlıyız. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bu başlangıcı yaparken taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Yeni transfer olan oyuncularımız uyum sürecini atlattı. İyi bir hava yakaladık” diye konuştu.
 
Süper Kupa şampiyonluğunun oyuncularımıza büyük bir moral verdiğini söyleyen Arın, “Moralli bir şekilde lige başlıyoruz. Ligde alacağımız galibiyetlerle de VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ne moral motivasyonu yüksek bir şekilde başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, 2015-16 sezonu Süper Lig ilk haftasında Merzifon Belediyesi'ni saat 16.00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda konuk edecek.