HABERLER

03.06.2015

FUTBOL AKADEMİ

Yasin Sülün: 'Beşiktaş’a yakışır şekilde Süper Kupa için mücadele edeceğiz’

U-19 Akademi Takımımızın antrenörü Yasin Sülün ve oyuncularımız, Altınordu ile oynayacakları Süper Kupa Finali öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

U-19 Elit Akademi Ligi’ni 88 puanla şampiyon tamamlayan U-19 Akademi Takımımız, U-19 Elit Lig Süper Kupa Finali'nde 9 Haziran Salı günü saat 17.00'de Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Altınordu ile karşı karşıya gelecek.
 
Süper Kupa Finali hakkında internet sitemize açıklamalarda bulunan anternörümüz Yasin Sülün, futbol ve gelişim açısından güzel bir sezon geçirdiklerini belirtti ve şunları söyledi:
 
“Kazandığımız tüm maçlarda üstün bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrıldık. Antrenör olarak oyuncularımın sahada geliştiklerini görmek hoşuma gidiyor. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu ve oyuncularımı sahada gösterdikleri başarılı oyundan dolayı kutluyorum. Hedefimiz her zaman son maçı oynamaktı ve 9 Haziran Salı günü de sezonun son maçını oynayacağız. İnşallah iyi mücadele edip hak ederek kazanacağımız bir maç olur. Kendimize güveniyoruz ve kazanacağımızı düşünüyorum. Elimizden geleni yapıp Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz.”
 
U-19 Akademi Takımımızın oyuncuları; Devrim Taşkaya, Anıl Tekeli, Beytullah Ayduvan ve Hüseyin Yılmaz da elde ettikleri şampiyonluk ve oynayacakları Süper Kupa finali hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Devrim Taşkaya: “Güzel bir sezon geçirdik. Çalışmalarımız lig şampiyonluğuna yönelikti ve bunu da başardık. Şimdi Altınordu ile Süper Kupa mücadelesine çıkacağız. Çalışmalarımız da final maçına yönelik. İnşallah şampiyon olacağız ve şampiyonluğumuzu bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza armağan edeceğiz.”
 
Anıl Tekeli: “Sezon başından beri iyi çalışıyoruz. Şampiyon olmayı hedeflemiştik ve ligi de 88 puanla lider tamamladık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk kazandık. Sezon içerisinde yaptığımız çalışmaların meyvesini şampiyon olarak aldık. İnşallah finalde de Altınordu’yu mağlup ederek şampiyonluk kupasını müzemize götüreceğiz.”
 
Beytullah Ayduvan: “Geçen sezon şampiyonluğu bir golle kaybettik ve yeni sezona daha iyi hazırlandık. Takım olarak sezon sonu şampiyon olacağımıza inandık. Çalışmalarımız tamamladıktan sonra inşallah final maçından galibiyetle ayrılacağız ve şampiyonluk kupamızı desteklerini bizden esirgemeyen taraftarımıza armağan edeceğiz.”
 
Hüseyin Yılmaz: “Zorlu bir 34 haftayı geride bıraktık. Ligin sonuna kadar Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele ettik. Finalde de Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edip Türkiye Şampiyonu olarak camiamızı gururlandırmak istiyoruz.”