HABERLER

31.05.2015

FUTBOL AKADEMİ

U-19 Akademi Takımımız, Türkiye Şampiyonu Oldu

U-19 Akademi Takımımız, Elit Lig’i topladığı 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.

Ligin son haftasına 85 puanla lider giren siyah-beyazlılarımız, 34. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde Gençlerbirliği ile karşılaştı.
 
Baştan sona üstün bir performans ortaya koyan U-19 Akademi Takımımız, rakibini 3-0 yendi ve Elit Lig’i 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.
 
Emrah Bayraktar: ‘Oyuncu ve antrenörlerimizi kutluyorum’
 
Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, internet sitemize yaptığı açıklamada şampiyon olan U-19 Akademi Takımımızın teknik heyeti ve oyuncularını kutladı ve şunları söyledi:
 
“Türkiye şampiyonluğuyla beraber; Ajax, Arsenal, B. Dortmund gibi takımları uluslararası turnuvalarda yenme başarısı gösteren bu gençlerin artık Futbol A Takımımızın kadrosunda yer almaya aday seviyeye geldiklerini düşünüyorum.”
 
Yasin Sülün: ‘Güzel bir sezon geçirdik’
 
U-19 Akademi Takımımızın antrenörü Yasin Sülün, yaptığı açıklamada güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Bu sene hem gelişim, psikolojik, mental ve futbol açısından güzel bir sezon geçirdik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldığımızı düşünüyorum. Sezon başında hedef koymadan lige başladık ama şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele eden oyuncularımı ve bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyon olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.