HABERLER

29.05.2015

HENTBOL

Antrenörümüz Müfit Arın ve Hentbolcularımızdan Açıklamalar

Süper Lig’de üst üste 7. kez toplamda 11. kez şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın ve oyuncularımız, açıklamalarda bulundu.

Kupalarla dolu bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Müfit Arın; "Zorlu bir sürecin sonunda bu kupaları kazanmak mutluluk ve gurur verici. Bu kupaları kazanırken bizleri yalnız bırakmayan yönetimimize, camiamıza, taraftarlarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız önümüzdeki yıllarda sürekliliği olan başarılarının üzerine biraz daha eklemeler yapan bir Beşiktaş yaratmak. Kupalara baktığımız zaman güzel bir sezonu geride bıraktık. Bizim için bu sezon hedefimiz EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmekti. EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde güzel mücadele eden bir Beşiktaş Mogaz ortaya çıktı. Beşiktaş’ta hedefler bitmiyor" diye konuştu.
 
Yunus Özmusul: ‘Beşiktaş Mogaz’ın başarıları artarak devam edecek’
 
“Zorlu bir sezonu geride bıraktık. 3 kupayla tamamladık. EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’ne de katılarak Beşiktaş tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde de kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Sezon içerisindeki hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yönetim kurulumuza, takımımıza, taraftarlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Beşiktaş Mogaz’ın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Almanya’ya transfer oluyorum ama tüm kalbim burada siyah-beyazlı ekiple ve taraftarımızla olacak.”
 
Şenol Boyar: ‘Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’
 
“Uzun ve yorucu bir yıl geçirdik. Bunun da karşılığı 3 kupa oldu. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Umarım bu başarılarımız devam eder. Bizleri bu yolda destekleyen yöneticilerimize, teknik ekibimize ve tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
 
Ömer Ozan Arifoğlu: ‘Gelecek yıl avrupa’da başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum’
 
“Üç kupayı da kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim üzerimizde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an üst üste7. şampiyonluğumuz oldu. İnşallah şampiyonluklarımızın devamı gelir. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa’da başarı sağlamak. İnşallah önümüzdeki yıl Avrupa’da başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.”