HABERLER

17.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Ahmet Ürkmezgil: ‘Olağanüstü bir şekilde çalışıyoruz’

Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, BJK TV’de yayınlanan Şeref Locası programında açıklamalarda bulundu.

BJK TV’de ekranlara gelen programda Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen ve Cihangir Gökdoğan’ın sorularını yanıtladı.
 
Vodafone Arena’da yapımı tamamlanan locadan ekranlara gelen programda Ürkmezgil, Vodafone Arena inşaatından canlı yayınlanan görüntüler eşliğinde Beşiktaşımızın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
“Çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım. Büyüklerim sayesinde Beşiktaşlı oldum. Küçüklüğümde Real Madrid maçını abimin omuzlarında izlemiştim. Yaşadığımız güzel olaylar Beşiktaşlılığımızı pekiştirdi.”
 
“Bu stat nasıl yapılacak dedikoduları yapılırken Başkanımız Fikret Orman, büyük bir işi başlattı. Ülkemize hiç yük olmadan bu stadı yapıyoruz. Çalışmaları buraya kadar getirmek bile gurur verici. İnşaata baktığımda heyecanlanıyorum, Allah tamamını gösterir inşallah.”
 
“Başkanımız ilk seçildiğinde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Bana orada sizi de aramızda görmek isteriz demişti. Babasının ameliyatı için yanına gittiğimde de olaylar kendiliğinden gelişti ve şimdi beraber çalışıyoruz”
 
“Yüksek tempoda çalışıyoruz. Birçok sıkıntılar yaşadık. Ekonomik krizler geçirdik. Hesapları yakından görünce çok üzüldüm. İnanılmaz bir tempoda koşturduk. Avrupa maçlarında oynadığımız oyunlar beni çok gururlandırdı.”
 
“Atatürk Olimpiyat Stadı bakıma alındığı için Çaykur Rizespor maçını Sarıyer’in stadında oynamayı planlamıştık. Yayıncı kuruluş bu plana itiraz etti. İstanbul çevresindeki statları inceleme altına almıştık. Bolu’daki statta oynamayı istemiştik ama ona Çaykur Rizespor yönetimi itiraz etti. Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş ile yaptığımız görüşmeler sonrasında maçı Sarıyer’in stadında oynama kararı aldık. Adana Demirspor maçının nerede oynanacağı belli değil.”
 
“Beşiktaş bu ülkenin kulübü. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Ülke puanına katkı yapıyoruz. Ülkeyi gururlandıran sonuçlar alıyoruz. Ülkemize bir tesis kazandırıyoruz. İlgili kurum ve kuruluşlardan böyle şeyler yapan bir kulübe destek olmalarını bekliyoruz. Çaresiz kalmak bizi motive ediyor. Olağanüstü çalışıyoruz.”
 
“150 civarı bekleyen üyelik başvurusu var. 29 Ekim’den sonra başvuru yapanların başvuruları tüzüğümüz gereği mart ayına kadar beklemek zorunda. 29 Ekim’den önce başvuru yapanlar için böyle bir durum söz konusu değil. Önümüzde çok kritik meseleler varken bu konunun bu şekilde gündeme getirilmesi doğru değil.”
 
“Tüzük tadili konusunda demokratik davranıyoruz. Her kesimden Beşiktaşlıları çalışmalara davet ediyoruz. Herkesin fikrini almak istiyoruz. Her dakika yanlışları nedeniyle gündeme gelmeyen bir tüzük için dikkatli bir şekilde çalışıyoruz.”
 
“Vodafone Arena bitecek. Bu statta Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu yaşarsak dünyanın en mutlu insanı olacağım.”