HABERLER

22.11.2014

FUTBOL

Takımımız, Başkanımız Fikret Orman’ın da Takip Ettiği Çalışmayla Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar’ın da takip ettiği basına kapalı yapılan antrenman 1.5’ saate yakın sürdü.
 
Antrenmana ameliyat olan Uğur Boral ile bireysel çalışan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı katılmadı. Tomas Sivok takımla koşu yaptı sonra bireysel çalıştı.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching çalışması ve 5-2 çalışması yapıldı. İstasyon koşuları sonrası taktik programı uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
 
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında yarın(23 Kasım) saat 19.00’da Kasımpaşa ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu