HABERLER

23.11.2014

FUTBOL

Süleyman Seba Sezonu’nun 10. Haftasındaki Rakibimiz Kasımpaşa

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında bugün saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak.
 
Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Hakan Ceylan dördüncü hakem olacak.
 
BEŞİKTAŞIMIZDA TEK HEDEF GALİBİYET
 
Lige verilen milli maç arasına 17 puanla üçüncü sırada giren Futbol Takımımız, Kasımpaşa maçından galip ayrılarak zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor.
 
Siyah-beyazlılarımız, 9. hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir’e konuk olmuş, ilk yarıyı tek farklı geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda oyuna ağırlığını koymuş ve muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 9 kişi tamamladığı maçtan 2-1 galip ayrılmıştı.
 
İstanbul Başakşehir galibiyetiyle yeniden çıkışa geçen Futbol Takımımız, Büyük Beşiktaş Tarafarı’nın da desteğiyle 13 puanla 8. sırada bulunan Kasımpaşa engelini de aşarak çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.
 
MAÇIN BİLETLERİ SATIŞTA
 
Beşiktaş-Kasımpaşa maçının biletleri, Passolig üzerinden satışa sunuldu. Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahipleri 20 Kasım Perşembe gününe kadar aldıkları biletlerle maça kendileri girmeleri durumunda bilet ücreti kartlarına iade edilecektir.
 
Bilet Ücreti İadesi Yapılmayacak Durumlar
 
Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahibi olup 20 Kasım Perşembe 12.00'a kadar bilet alan, ancak bileti ile kendisi maça gitmeyip bir başka kişinin Passolig kartına aktaranlara ücret iadesi yapılmayacaktır.

20 Kasım Perşembe 12.00'dan sonra bilet satın alan kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine de satın aldıkları biletlerin ücret iadeleri yapılmayacaktır.
 
"Bilet satın alım noktaları"

Taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr internet adresinden veya N'Kolay noktalarından satın alabilir. N'Kolay noktaları için lütfen tıklayınız 

"Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatları"

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, tek maçlık giriş kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabilirler. Ayrıca maç günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişelerinden de tek maçlık giriş kartlarını teslim alabilirler.

"Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme Noktası"

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır.
 
"Bilet Fiyatları"

Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması için bilet fiyatları şöyledir:

Kuzey Kale Arkası : 25 TL
Güney Kale Arkası : 25 TL
Batı Tribün : 50TL
Doğu Tribün : 75 TL