HABERLER

16.11.2014

VOLEYBOL

Meftun Eren: 'Taraftarımız bize inansın ve desteklemeye devam etsin'

Erkek Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Meftun Eren, Gümüşhane Torul Gençlik karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından konuştu.

Erkekler Voleybol 1. Ligi 6. hafta mücadelesinde Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-0 mağlup eden Erkek Voleybol Takımımız'da Antrenörümüz Meftun Eren, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Antrenörümüz Meftun Eren karşılaşmayı hak ederek kazandığımızı belirterek, "Öncelikle oyuncularıma sergiledikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmadı ve son 2 seti onların da desteği ile kazandık diyebilirim. Ligde şu ana kadar 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldık. Yolumuza iyi bir şekilde devam ediyoruz. Tüm hedef maçlarımızı kazandık. Taraftarımız bize inansın ve desteklemeye devam etsin" dedi.

Mustafa Alkan:'Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede'
Erkek Voleybol Takımımız'ın oyuncularından Mustafa Alkan ise iç saha maçlarının önemine dikkat çekerek, "Takımımızın sezon başında puan sıralamasının alt sıralarında kalacak gözüyle bakılıyordu ancak öyle olmadı ve 6 maçta 4 galibiyet 2 mağlubiyet aldık. Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede ve maçlarımızı bugünkü gibi çok net kazanıyoruz. Haftaya Halkbank deplasmanımız ve ardından Fenerbahçe derbimiz var. Beşiktaş İntegral Arena'da oynadığımız her maça galibiyet hedefi ile çıkıyoruz ve inşallah iyi performansımız böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.