HABERLER

16.11.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Gümüşhane Torul Gençlik:0

Erkek Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi’nin 6. haftasında karşılaştığı Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya Erkek Voleybol Takımımız; Adriano Lamb, Leonardo Caldeira, Ahmet Arslan, Mustafa Kırıcı, Niels Klapwijk, Şevket Gökhan Öztürk ve Mustafa Alkan (Libero) ile başladı.

Maça tutuk başlayan Erkek Voleybol Takımımız ilk teknik molaya 8-7 geride girmesine rağmen daha sonra toparlanarak ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi ve seti 25-22 kazanmayı bildi(1-0). İkinci sete de oldukça iyi başlayan ekibimizde Niels Klapwijk oynadığı başarılı oyun ile dikkat çekti. Teknik molalara 8-2 ve 16-10 önde giren siyah-beyazlılarımız seti 25-18 kazanarak karşılaşmadaki üstünlüğünü korudu(2-0). Üçücüncü setin başında kötü bir performans sergileyen takımımız ilk teknik molaya 8-5 geride girdi ancak sonrasında toparlanarak aradaki farkı eritti ve ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Leonardo Caldeira’nın son bölümde yıldızlaştığı seti siyah-beyazlılarımız 25-22 maçı da 3-0 kazandı.

Gümüşhane Torul Gençlik karşısında Siyah-beyazlılarımız'ın en skorer oyuncusu 20 sayı ile Niels Klapwijk olurken onu 10 sayı ile Leonardo Caldeira ve 5 sayı ile Mustafa Kırıcı takip etti.

Erkek Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi'nin 7. hafta mücadelesinde, 23 Kasım Pazar günü saat 15:30'da Halkbank ile Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Öte yandan, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter de maçı tribünden takip etti.