HABERLER

16.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

U-17 Futbol Takımımız Kalesini Gole Kapattı

U-17 Takımımız, Akademi Ligi'nde oynadığı 3 maçta hiç gol yemezken gösterdiği performans ile dikkat çekti.

2 Galibiyet 1 Beraberlik
U-17 Akademi Futbol Takımımız, 2014-2015 sezonuna 4-0'lık Bayrampaşa galibiyeti ile başlarken 2. haftayı maç yapmadan geçti. 3. hafta mücadelesinde Beylerbeyispor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden takımımız, ligin 4. haftasında konuk olduğu Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ekibimizin, 4. haftası geride kalan Coca Cola U-17 Gelişim Ligi Marmara 2 Grubunda 7 puanı bulunuyor.

Kaan Demir: 'Geçen seneye göre daha iyiyiz'
U-17 Akademi Takımımız'ın antrenörü Kaan Demir, Temmuz'dan bu yana antrenmanlara devam ettiklerini söyleyerek, "Geçen seneye nazaran daha ivmeli ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Oturmuş kadromuza sekiz takviye daha yaparak kadromuzu güçlendirdik. Lig öncesi hazırlık dönemini çok iyi değerlendirerek 6 haftada önemli bir performans artışı kaydettik. Alacağımız skorlardan öt,e oyun mentali ve oyun anlayışını oyuncularımıza öğretmemiz çok önemli. Hazırlık döneminden sonra müsabaka döneminde ise ligin ilk haftasında Bayrampaşa'yı, üçüncü haftasında Beylerbeyispor'u 4-0’lık skorlarla geçerek iyi performansımızı sürdürdük. Özellikle Beylerbeyispor maçında takımımızın geçen seneye oranla hücum özelliğini geliştirdiğini gördük. Savunma anlamında ise yeni gelen arkadaşlarımızla beraber çalışarak daha iyi konuma geleceğimizi umuyorum. Yeni gelen oyuncularımız ve eski oyuncularımız arasında bir harmanlama yaptık ve bunun meyvelerini yavaş yavaş almaya başlıyoruz. İyi mücadele eden oyunun hiçbir bölümünde kopmayan, çok diri bir takımımız var. Bu hafta Bursaspor deplasmanında oyuncularım bunu sahaya yansıttılar ve çok iyi mücadele ettiler. Takımın gidişatından çok memnunum" dedi.

'Hedefimiz şampiyonluk'
U-17 Akademi Ligi'nde şampiyon olmak istediklerini belirten Kaan Demir, "3 haftalık bir süreci geride bıraktık. Hedefimiz öncelikle oynadığımız ligi şampiyon tamamlamak. Oyuncularımızın ahlaki değerleri ve eğitimleri bizim için oldukça önemli. İlk etapta oyuncularımızın teknik, taktik bilgilerini en üst seviyeye taşımak için uğraşıyoruz. Katılacağımız uluslararası turnuvalarda Beşiktaş armasını ve formasını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

'Oyuncularımızın artan performansları bizi mutlu ediyor'
U-17 Futbol Takımımız'ın genel değerlendirmesini de yapan Kaan Demir şu şekilde konuştu:
"Geçen sene Rıfatcan’ın bir sakatlığı vardı. Bu sezon hazırlık dönemi geçiremedi ama çok çabuk toparladı. İki haftadır çok iyi performans sergiliyor. Öte yandan bu sezon Yusuf Can’ın performansı da üst seviyeye çıktı ve Bursaspor deplasmanında bize çok katkı sağladı. Furkan, Çağlar, Musa, Suat ve yeni transferlerimiz Şiyar, Muhammed ve Bedirhan’ın her geçen gün artan performansları bizi mutlu ediyor. Amacımız; takım oyunumuzu ve kimliğimizi koruyarak oyuncularımızı daha iyi yerlere getirmek."