HABERLER

12.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Bursaspor:0 Beşiktaş:0 (U-17)

U-17 Akademi Takımımız, Akademi Ligi 4. haftasında Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Vakıfköy Tesisleri’nde oynanan mücadeleye takımımız, İbrahim, Musa, Selman, Şiyar, Suat, Yusuf Can, Bedirhan, Uğur, Fırat, Furkan ve Muhammed ilk onbiriyle başladı.
 
Mücadeleye siyah-beyazlılarımız başladı. İlk yarıya etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, kanatlardan Furkan ve Uğur ile organize ataklarla pozisyon aradı. Rakip ataklarda savunmada disiplinli bir oyun sergileyen takımımız, rakibine geçit vermedi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede topla daha çok oynayan siyah-beyazlılarımız, hücumda pozisyon bulmakta zorlandı. Furkan ile pozisyon arayan takımımız, hücumda istediği oyunu sergileyemedi ve ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
 
Takımımız, ikinci yarıya baskılı başladı. İkinci yarının başında Rıfat’a yapılan faulde topun başına geçen Şiyar, kaleciye takıldı. Sağ kanattan gelişen rakip atakta kalemizde iyi yer tutan İbrahim, rakibin pozisyonuna engel oldu. Rıfat ile sağ kanattan etkili ataklar geliştiren takımımız, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Sol kanatta Suat’a yapılan faulde topun başına geçen Burak, kaleciye takıldı. Orta alan mücadelesiyle geçen son dakikalarda başka pozisyon olmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.