HABERLER

28.09.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:4 Beylerbeyispor:0 (U-17)

U-17 Akademi Takımımız, Akademi Ligi'nin 3. haftasında Beylerbeyispor'u 4-0 mağlup etti.

Alsancak Stadı'nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Ömer Özleyen, Musa Akarslan, Suat Gündüz, Selman Tasman, Şiyar Kepir, Bedirhan Yeşiltepe, Mustafa Uğur Aygün, Yusuf Can Abay, Muhammed Öztürk, Fırat Burak Boz ve Furkan Yılgın ilk onbiriyle başladı.
 
Mücadeleye Beylerbeyispor başladı. Sağ kanattan Musa ile atak yapan siyah-beyazlılarımız,  bulduğu pozisyondan faydalanamadı. Orta alanda topla daha çok oynayan takımımız rakibine üstünlük sağladı. Frikik pozisyonunda topun başına gelen Yusuf Can, attığı golle takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran siyah-beyazlılarımız bulduğu pozisyonları degerlendiremedi. Hücumda rakibine göre daha etkili oynayan takımımız, ilk yarıyı Yusuf Can, Furkan ve Muhammed'in golleriyle 3-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Rakibin kullandığı frikikte kalemizde iyi yer tutan Ömer gole izin vermedi. Pozisyon devamında hızlı atak bulan siyah-beyazlılarımız, Musa ile bulduğu ataktan yararlanamadı. Orta sahada disiplinli bir oyun sergileyen Yusuf Can, rakip atağın gelişmesini önledi. Sağ kanattan gelişen atakta Rıfat Can, attığı golle skoru 4-0'a getirdi. Orta saha mücadelesiyle  geçen maçta başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız sahadan 4-0 galip ayrıldı.