HABERLER

28.09.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:4 Beylerbeyispor:0 (U-16)

U-16 Akademi Takımımız, Akademi Ligi'nin 3. haftasında Beylerbeyispor'u 4-0 mağlup etti.

Alsancak Stadı'nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Halit Tokur, Veysi Doğan, Ramazan Çeri, Ali Baran Görmüş, Hüseyin Seylığlı, Metin Güler, Aydoğan Karaca, Mertcan Açıkgöz, Mustafa Ethem Erboğa, Kenan Duran ve Sadık Eren Yıldırım ilk onbiriyle başladı.
Karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız başladı. Orta alanda rakibine oranla daha çok topla buluşan takımımız, rakibin atak yapmasını önledi. Sağ kanattan Veysi ile atak yapan siyah-beyazlılarımız, bulduğu pozisyondan yararlanamadı. Metin ile sağ kanattan hızlı gelişen atakta Kenan, kafa ile attığı golle ekibimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Savunmada Hüseyin ve Alperen ile disiplinli bir oyun sergileyen takımımız, rakip ataklara geçit vermedi. Korner pozisyonunda gelişen atakta Kenan, kendisinin ve takımımızın ikinci golünü kaydetti (2-0). Orta alanda rakine oranla daha çok topla buluşan siyah-beyazlılarımız, oyunda üstünlüğünü kaybetmedi. İlk yarının son dakikalarında Aydoğan attığı güzel golle skoru 3-0'a getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen son dakikalarda başka pozisyon olmayınca takımımız ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
Takımımız ikinci yarıya hızlı başladı. Etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettiren siyah-beyazlılarımız, Mustafa'nın attığı golle durumu 4-0'a getirdi. Kanatlardan atak yapan takımımız bulduğu pozisyonları değerlendirmedi. Sol kanattan Berker ile korner kullanan takımımız kaleciyi geçemedi. Orta sahada Metin ile disiplinli oyunun sürdüren siyah-beyazlılarımız, rakip ataklara izin vermedi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız sahadan 4-0 galip ayrıldı.