HABERLER

18.09.2014

VOLEYBOL

Meftun Eren: 'Her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız'

Erkek Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Meftun Eren, yeni sezon hazırlıkları hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Erkek Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Meftun Eren, “Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor ve tam kadro olarak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Aramıza yeni sporcularımızın da katılımıyla kadromuzu güçlendirdik. Hazırlık dönemine gelecek olursak; oldukça faydalı geçen 3 tane hazırlık maçı oynadık. Önümüzde daha 1 ay süremiz var. Bu süreçte hedefimiz lige yüzde 100 hazır olmak. Çalışmalarımız oldukça keyifli ve eğlenceli geçiyor” ifadelerini kullandı.

'Hedefimiz ligde kalıcı olmak'


Voleybol Takımımız'ın yeni sezondaki hedeflerine de değinen Eren, "Öncelikli hedefimiz, her zaman dile getirdiğimiz gibi ligde kalıcı olmak. Bu sezon için bütün hazırlıklarımız ve çalışmalarımız bu yönde. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum ve şu an takımın havası gayet iyi. Bu sezon ligin sürpriz ekibi olacağız. Hemen her maça galibiyet parolasıyla ve kazanmak için çıkcağız. Sezon sonunda puan durumu bize her şeyi gösterecek” dedi.

'Yoğun bir taraftar desteği bekliyorum'


Yeniz sezon öncesi taraftarlarımıza da seslenen Eren, “Taraftarımızın desteğini bekliyoruz ve bu ilgiyi bize göstereceklerinden de eminim. Beşiktaş'ın takımları arasında, tribün açısından en az ilgiyi gören takımıyız. Bu sene bunu kırmayı düşünüyoruz. Keyifli bir takımız. Tribüne gelecek veya bizi televizyondan takip edecek taraftarların beğenisini toplayacağımızı düşünüyorum. Bu sezon Erkek Voleybol'da Beşiktaş açısından iyi bir sezon olacak. Bunun için yoğun bir taraftar desteği bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Öte yandan Erkek Voleybol Takımımız, Maliye Milli Piyango ile Beşiktaş İntegral Arena'da oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.