HABERLER

18.09.2014

VOLEYBOL

Adnan Kıstak: 'Sezona hazır bir şekilde gireceğiz'

Bayan Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Adnan Kıstak, 1. Bolu Köroğlu Turnuvası'nın takım uyumu açısından iyi geçtiğini söyledi.

1. Bolu Köroğlu Turnuvası ve Bolu kampını değerlendiren Bayan Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Adanan Kıstak, "Ekibimize 9 yeni oyuncu katıldı ve kadromuzdan bazı oyuncular çeşitli nedenlerle ayrıldı. Yönetimimizin desteği ile sezonu yeni bir takım kurarak açtık. 1 aydır çalışmalarımızı İstanbul'da sürdürüyorduk. Bolu'daki kamp sırasından katıldığımız 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası ise takımın kaynaşması için önemliydi. Turnuvada, 2. Lig'in güçlü ekipleri Karşıyaka ve Bolu Belediyespor'un yanı sıra Sırbistan takımı Partizan ile mücadele ettik. Oynadığımız maçlarda bütün oyuncularıma şans vererek onların son durumlarını görme fırsatı yakaladım. Nihayetinde turnuvadaki tüm maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa uzandık ve kulübümüze bir kupa daha kazandırdık" dedi.

'İşimiz zor ama çok çalışıyoruz'
Yeni sezon hazırlıklarına ve Bayan Voleybol Takımımız'ın hedeflerine de değinen Kıstak, "Genç oyuncuların da yer aldığı bir kadro kurduk. Sezon öncesinde yapılan çalışmalarda genç sporcuların öne çıktığını gördüm. Beşiktaşımızın geleceği açısından bu beni gerçekten çok memnun etti. Beşiktaş olarak hedefimiz yine Avrupa kupalarına katılmak. Fakat bu yolda rakiplerimiz de arttı. İlbank, Bursa B.Şehir Bld., İdman Ocağı ve Çanakkale Bld. gibi takımlar güçlü kadrolar kurdular. Sezonun başlamasına daha 1 ay var ve işimizin kolay olmadığının farkında olarak çok çalışıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda takım uyumunu sağalayarak sezona hazır bir şekilde gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Taraftalarımızdan takmımızı yalnız bırakmamalarını isteyen Bayan Voleybol Takımımızın Antrenörü Adnan Kıstak, desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu'na da teşekkür etti.