HABERLER

19.04.2014

VOLEYBOL

Erkek Voleybol Takımımız Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne Yükseldi

Erkek Voleybol Takımımız, play-off finalleri ikinci maçında Palandöken Belediyesi'ni yendi ve Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yükseldi.

Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Demirhan Durul, Mithat Uykan, Rıfat Erden Çevikel, Vasili Kurdziuk, İzzet Ünver ve Rıdvan Süheyl Üregül altısıyla başladı.
 
Mücadeleye iki ekip de tempolu başladı. Takımımız ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Mola dönüşü oyunun kontrolünü eline alan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-9 önde tamamladı. Kalan bölümde üstünlüğünü sürdüren ekibimiz seti 25-19 galip tamamladı(1-0).
 
İkinci sete etkili bir giriş yapan takımımız skor üstünlüğünü eline geçirdi ve teknik molaya 8-6 önde girdi. Mola dönüşü savunma ve hücumda hatalar yapan ekibimiz ikinci teknik molaya 15-16 geride girdi. Son bölümde toparlanan siyah-beyazlılarımız seti 25-22 galip tamamlamayı bildi(2-0).
 
Takımımız üçüncü sete hızlı başladı ve üst üste gelen sayılarla teknik molaya 8-4 galip gitti. Başarılı grafiğini mola sonrası da sürdüren ekibimiz ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Kalan bölümde rahat bir oyun ortaya koyan Erkek Voleybol Takımımız seti 25-20 maçı 3-0 galip tamamladı.
 
Erkek Voleybol Takımımız, bu galibiyetle play-off finallerinin bitimine bir maç kalan Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.