HABERLER

18.04.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Sivas 4 Eylül Belediye:2

Erkek Voleybol Takımımız, play-off finalleri ilk maçında Sivas 4 Eylül Belediye'yi 3-2 yendi.

Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Mithat Uykan, İzzet Ünver, Vasili Kurdziuk, Rıfat Erden Çevikel, Demirhan Durul ve Rıdvan Süheyl Üregül altısıyla başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye tutuk başladı. Ataklarda sayı üretmekte zorlanan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-5  geride tamamladı. Moladan sonra rakibin hızlı oyunu karşısında bloklarda başarılı olamayan takımımız, rakibin farkı açmasına engel olamadı ve ikinci teknik molayı 16-5 geride tamamladı. Servislerde başarılı olamayan ekibimiz, rakip bloklara takıldı. Sayı üretmekte zorlanan ekibimiz, birinci seti 25-9 geride tamamladı(0-1).
 
İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Mithat ve Faruk ile bloklarda başarılı olan siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Teknik moladan sonra hücumda sıkıntılar yaşayan ekibimiz ikinci teknik molaya 16-15 geride gitti. Kalan bölümde oyuna ağırlığını koyan takımımız seti 25-23 kazanmayı bildi(1-1).
 
Üçüncü sete tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Bir türlü istediği sayıları bulamayan takımımız ikinci teknik molaya 16-9 geride gitti. Kalan bölümde üst üste sayılar bulan ekibimiz farkı eritemedi ve seti 25-20 kaybetti(1-2).
 
Siyah-beyazlılarımız dördüncü sete hızlı başladı ve ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Etkili oyununu devam ettiren takımımız ikinci teknik molayı 16-10 seti de 25-15 önde tamamladı(2-2).
 
Tie-break setinin ilk bölümü karşılıklı sayılara sahne oldu. Erkek Voleybol Takımımız, bir ara geriye düşmesine rağmen toparlanmasını bildi ve seti 15-13 maçı 3-2 galip tamamladı.