HABERLER

‘Beşiktaş Taraftarları ile Aynı Takımın Bir Parçası Olmak Gurur Verici’

Tecrübeli futbolcumuz Jermaine Jones, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Alman disipliniyle Afro-amerikan fiziğini harmanlayan bir yapıya sahip olan Jones, içini Beşiktaş Dergisi’ne döktü. Nisan sayısına verdiği röportajda zorlu dönemlerini artık geride bıraktığını dile getiren Jones’un Beşiktaş Dergisi editörü Murat Arda ile gerçekleştirdiği sohbetin bazı bölümlerini paylaşıyoruz...
 
“Şampiyonlar ligindeki Porto maçında son penaltıyı gola çevirmem hem takımım hem de benim için unutulmaz bir andı. Yaşamımın sonuna kadar unutamayacağım bir hatıradır. Zira golü attım ve üst tura tırmandık.”
 
“Beşiktaş semtini seviyorum. Kartal Yuvası’na çocuklarım için forma almaya gittim birkaç defa. Sonra Kazan diye bir mekana gittim. Taraftarlarımızın favori mekanlarını ve semtin insanlarının sürekli takıldığı ortamları görmek iyi geldi bana.”
 
“Bazen kendimi televizyonda izlediğimde “bu adam ben miyim?” diye şaşırıyorum. Yani insanlar “Jones deli gibi oynuyor, çok sert” vb dediklerinde onlara hak verdiğim de oluyor. Ama yapacak bir şey yok, bu benim karakterim ve kaybetmeye tahammül edemiyorum. Sahada tamamiyle farklı bir insana dönüşüyorum.”
 
“Önder Özen bana olan desteğini asla esirgemiyor. Bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum ve bu kötü dönemi atlatma sürecinde olduğumu söyleyebilirim. Benim için önemli olan bana güvenmeleriydi ve gerçekten de bu güveni hissedebiliyorum. Bu olumsuz dönem geride kaldı ama, taraftarlarımız emin olsun.”
 
Abone olmak için: 444 5 903