HABERLER

Kartal Yuvası ve Beşiktaş Dergisi'nden İşbirliği

Fotoğrafınızın Beşiktaş Dergisi'nin kapağında yer alması artık mümkün. Hatıra dergiye siz de sahip olabilirsiniz.

Tüm Kartal Yuvası mağazalarından veya www.kartalyuvasi.com.tr adresinden 129 TL veya üzeri alışveriş yapan taraftarlarımıza, hayat boyu saklayacakları, kapağına kendi fotoğraflarının basılacağı Hatıra Dergi Beşiktaş’tan hediye…

Hatıra Beşiktaş Dergisi’ne sahip olmak için tek yapmanız gereken Kartal Yuvasından 129 TL veya üzeri alışveriş yapmak ve aşağıdaki adımları uygulamak:

1. www.hatiradergi.com/besiktas adresine giriniz.

2. Fişinizin üzerideki dergi seri numarası ve dergi şifresini uygun alana girerek  “Giriş” butonuna basınız.

3. Onaydan sonra çıkan bilgi girişi üyelik formunu eksiksiz olarak doldurunuz, devam butonuna basınız.

4. Beşiktaş dergisinin hemen altında “Gözat” butonuna basarak yüklemek istediğiniz görseli bilgisayarınızdan seçiniz ve ardından “Yükle” butonuna basınız. Resim yükleme işlemi devam ederken lütfen sayfadan ayrılmadan bekleyiniz. Resminiz yüklenince  önizlemesi görüntülenecektir.

5. Yeniden resim yüklemek için resmi kaldır ve tekrar “Gözat” butonuna basıp yeni görsel seçiniz ardından “Yükle” butonuna basınız.

6. Resim yükleme işlemi bittikten sonra “sözleşmeyi okudum, kabul ediyorum” onay tuşuna basarak derginizin adresinize kargo edilmesini bekleyiniz.

7.İsteğe bağlı olarak onaylayan taraftarların, Hatıra Dergi kapakları, ana sayfada slayt şeklinde gösterilecektir. Bunun için ‘’Oluşturduğum hatıra dergi kapağı web sayfasında kullanılsın (isteğe bağlı)’’ kutucuğunu işaretleyerek onayla butonuna basmanız gerekmektedir.