HABERLER

24.03.2012

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:3 Körfez Futbol Kulübü:0 (U-15)

U-15 Akademi Takımımız, ligin 20. hafta maçında karşılaştığı Körfez Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup etti.

BJK Fulya Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Mehmet Can Tapar, Oğuzhan Temel, Tugay Yavuz, İbrahim Timurboğa, Samet Gün Öney, Furkan Türkmen, Çınar Tarhan, İsmail Salman, Muhammed Soner Karacif, İbrahim Anıl Tekeli ve Muhammet Raşit Yöndem ilk onbiri ile başladı.
Maça tempolu başlayan siyah-beyazlılarımız, kanat organizasyonlarıyla rakip kalede etkili oldu. Sol kanattan gelişen atağımızda şık çalımlarla ceza sahasına giren Samet Gün Öney, topu Muhammet Raşit Yöndem'le buluşturdu; Raşit düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi (1-0). Atak oyununu sürdüren ekibimizin farkı 2'ye çıkaran golü Çınar Tarhan’dan geldi. Furkan Türkmen’in pasına iyi hareketlenen Çınar topa kaleciden önce dokunarak skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu şekilde sona erdi.
İkinci yarının hemen başında Muhammet Raşit Yöndem ile farkı 3'e çıkaran ekibimiz, golden sonra tempoyu düşürdü. Skoru korumasını bilen siyah-beyazlılarımız, 3 puanı 3 golle aldı.
U-15 Akademi Takımımız, Körfez Futbol  Kulübü galibiyeti ardından puanını 20. hafta sonunda 36’ya yükseltti ve maç fazlasıyla 3. sıraya çıktı.