HABERLER

24.03.2012

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:5 Körfez Futbol Kulübü:0 (U-14)

U-14 Akademi Takımımız, ligin 20. haftasında karşılaştığı Körfez Futbol Kulübü’nü 5-0 yendi.

BJK Fulya Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Berkay Ataş, Birkan Topçu, Ahmet Emir Tekçam, Ahmet Demir, Ömer Faruk Yıldız, Veysel Bayar, Abdullah Karaduman, Ulaş Genel, Uğur Bilgin, Hüseyin Eray Karataş ve Burak Ceylan ilk onbiri ile başladı.
Ligin son sırasında yer alan rakibine karşı baskılı bir oyun ortaya koyan ekibimiz, mücadelenin hemen başında Hüseyin Eray Karataş’ın pasında Burak Ceylan’la golü buldu (1-0). Skoru lehine çevirdikten sonra da rakip yarı alanda etkinliğini sürdüren siyah-beyazlılarımız, Abdullah Karaduman ve Ulaş Genel ile birçok pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının son dakikalarında ilk golün de pasını veren Hüseyin Eray Karataş’ın pasına hareketlenen Uğur Bilgin ilk yarının skorunu belirleyen golü attı (2-0).
Hücum ağırlıklı oyununu ikinci yarıda da sürdüren takımımız, Burak Ceylan ile 3 gol daha buldu ve sahadan 5-0 galip ayrıldı.
U-14 Akademi Takımımız, Körfez Futbol Kulübü galibiyeti ardından puanını 20. hafta sonunda 37’ye yükseltti ve maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti.