HABERLER

19.03.2012

FUTBOL

Futbolcularımızın Açıklamaları

Manuel Fernandes, Roberto Hilbert ve Ricardo Quaresma karşılaşmanın ardından şöyle konuştu:

Manuel Fernandes: Gol attığım için mutluyum ama golden çok kazandığımız için mutluyum. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Üç oyuncuya çalım atıp gol atmak aklımda yoktu ama rakiplerimi çalımladıktan sonra vurdum. Quaresma çok iyi bir oyuncu. Yaptıklarının kimseyi şaşırtmaması lazım. Yeterince formdaysa takım için çok faydalı bir oyuncu. Önümüzde play-offlar ve kupa maçları var. Şu anda sadece bu maçları düşünüyorum.
 
Roberto Hilbert: Geri döndüğüm için ve sakatlıktan kurtulduğum için çok mutluyum. Maçı kazanmamız da beni çok mutlu etti. Bizim için önemli bir maçtı ve kazandık. Bugün rakipten daha iyiydik. Taraftarlarımızın beni tribünlere çağırması çok keyif verici bir durum. Herkes çabamızı görüyor ve yaptığım işe saygı duyulması beni sevindiriyor.
 
Ricardo Quaresma: Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Uzun zamandır kazanamıyorduk. Güzel oynadık, güzel goller attık. Takıma yardımcı olduğum için, golle döndüğüm için mutluyum. İlk defa ileride oynamadım. Porto’da da zaman zaman bu şekilde oynuyordum. Önemli olan takıma yardım etmek, katkı sağlamak. Ben de yakaladığım şansları iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Bugün iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Takımın yeniden sevinmesi önemliydi, bunun mutluluğu içindeyim. Attığım golde, kalecinin orta yapmamı beklediğini gördüm. Öyle görünce de kaleye vurdum. Ama Fernandes’in golü benimkinden daha güzeldi. Fernandes çok iyi bir futbolcu, böyle özel anları oluyor. Onun yaptıkları beni şaşırtmıyor. Harika bir gol attı. Gol attıktan sonra Almeida’ya gittim. Çünkü kendisiyle çok uzun zamandır tanışıyorum. Arkadaş olarak ve insan olarak kendisini çok seviyorum. Aramızda farklı bir bağ var. O benim ailemden birisi gibi. Bana her zaman destek olan birisi ve böyle bir durumda ilk koşmam gereken kişinin o olduğunu düşündüm.