HABERLER

19.03.2012

FUTBOL

Carlos Carvalhal’in Açıklaması

Carlos Carvalhal, Manisaspor karşılaşmasının ardından şunları söyledi:

“Dün bir açıklama yapmıştım, bugüne kadar neler yaptık, bugünden sonra neler yapacağız diye. Özellikle sene başladığından bu yana ilk defa kadro yapmakta olumlu anlamda sıkıntı çektiğimi söylemiştim. Bugün kendimizi daha kuvvetli hissettik. Yarın daha kuvvetli olacağımızın da garantisini verebilirim. Rakiplerimizle aynı seviyede oynamak için ilk adımı bugün attık. Çok uzun zamandır, aylardır takımla randımanlı çalışma yapamıyorduk. 2 günlük dinlenmelerle maçlara çıkıyorduk. Artık takım içinde yapmamız gerekenler için, çalışmalar için daha fazla vaktimiz olacak. Bizim için güzel bir gece oldu, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.
 
Manisaspor’u tebrik ediyorum. Sıkıntılarını biliyoruz. Futbolun içinde yaşanan bu sıkıntıların ne kadar zor olduğunu biliyorum. Onlar da iyi bir profesyonellik gösterdiler bugün. Kendileri tebrik ediyorum.
 
Fernandes’in satışı ile ilgili hiçbir bilgim yok. Bu konu benimle alakalı bir durum değil. Benim dışımda gelişen bir durum, konuyla ilgili bana gelmiş bir bilgi yok.
 
Bütün oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnunum. Hepsi çok iyi çalışıyor, iyi işler başarıyorlar. Bugün herkes takım için çok çalıştı. Takım oyununu iyi yaptıkları için bireysel görüntüler de ortaya çıktı.”