HABERLER

04.03.2012

BASKETBOL

Cumartesi Günü Milangaz Arena'da Buluşalım

3 Mart Cumartesi günü Erkek ve Kadın basketbol takımlarımız peş peşe rakiplerini Milangaz Arena'da ağırlayacak.

Beşiktaş Milangaz Arena'da Cumartesi günü Kadın Basketbol Takımımız, çok kritik bir maça çıkacak. Saat 16.00'da başlayacak zorlu maçta siyah-beyazlılarımız Optimum TED Ankara Kolejliler'i ağırlayacak.

TKBL'nin 21. haftasında Kadın Basketbol Takımımız için büyük önem taşıyan bu maçın ardından saat 19.00'da ise Beşiktaş Milangaz Takımımız, Beko Basketbol Ligi 20. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edecek.

TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Ligde zirve iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet hedefindeki siyah-beyazlılarımız, taraftarlarımıza güzel bir oyun sergilemek istiyor.

Kadın ve Erkek basketbol takımlarımızın 3 Mart Cumartesi günü peş peşe oynayacağı bu iki önemli maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

İKİ MAÇA TEK BİLET

Taraftarlarımız her iki karşılamayı da tek biletle seyredebilecek.

Karşılaşmanın biletleri Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Maç günü ise biletlerinizi Beşiktaş Milangaz Arena gişesinden alabilirsiniz. İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Bilet fiyatları şu şekildedir:

Protokol Karşısı ve Pota Arkası: 10 TL
Bench Arkası: 25 TL
Protokol: 75 TL

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Beşiktaş Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Maç günü saat 15.00 ve 15.15'te Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca maç günü 15.25'te Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.