HABERLER

10.01.2012

BASKETBOL

Tek Hedef Galibiyet

Beşiktaş Milangaz Takımımız'ın Başantrenörü Ergin Ataman, BK Pardubice maçındaki tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

FIBA EuroChallenge Kupası 2. turunda bugün BK Pardubice ile karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz’ın Başantrenörü Ergin Ataman, grubun ilk maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.
İnternet sitemize konuşan deneyimli antrenör, 2. turdan itibaren her maçı ayrı ayrı düşünmeleri gerektiğini söyleyerek,  “İlk tura göre bu turda daha zorlu ve güçlü rakiplere karşı oynayacağız. Bu turdan itibaren her maçı tek tek düşünerek sahaya çıkmamız lazım. Zaten kupadaki hedefimizin final olduğunu daha önce de söylemiştik. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Yarınki rakibimiz biraz kapalı kutu. İlk turda grubunu 2. sırada bitiren ve 4 galibiyet alan bir takım. Dikkat etmemiz gereken bir ekip olduklarını söyleyebilirim ama tek hedefimiz galibiyet ve gruba iyi başlamak” diye konuştu.
Taraftarın bu sene takıma olan desteğinden memnun olduğunu söyleyen başarılı antrenör, “Taraftarımız bize bu sene diğer sezonlara oranla daha çok destek veriyor. Anadolu Efes karşılaşmasında yılbaşı olmasına rağmen salonu doldurdular, onlara çok teşekkür ederim. EuroChallenge Kupası’nı küçümsemememiz gerekiyor. Benim en çok üzerinde durduğum konu bu. Bu kupada bir hedefimiz var ve taraftarlarımızla birlikte o hedefe ulaşmalıyız. Onların desteğini her zaman görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.