HABERLER

10.01.2012

BASKETBOL

BK Pardubice Maçı İçin Servis

Beşiktaş Milangaz Takımımız'ın, bugün BK Pardubice ile oynayacağı maç için servis hizmeti verilecektir.

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, FIBA EuroChallenge Kupası 2. tur K Grubu ilk maçında bu akşam saat 20.00'de Çek Cumhuriyeti temsilcisi BK JIP Pardubice takımıyla karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma için Beşiktaş Belediyesi'ne ait servis araçları, 18.30 - 19.30 saatleri arasında Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'ndan Milangaz Arena'ya seferler düzenleyecek.
 
BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler. 18.05 ve 18.45'te Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

18.35, 18.55 ve 19.25'te Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.