Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 19.09.2019

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 19.09.2019

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 19.09.2019

Kaan Dalay: ‘Şahsi tüm hedeflerimin içinde Beşiktaş var'

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Tekerlekli Sandalyle Basketbol Takımımız’da radikal bir değişiklik yaşandı. Sekiz yıldır takımın hocası olan Tacettin Çıpa’nın yerine, bu sezonla beraber on sekiz yıldır takımda olup takım kaptanlığını yapan, 2008 Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu seçilen, 2011’de Avrupa Şampiyonu olan milli takımın önemli bir parçası olan, 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda dördüncülük kazanan milli takımda büyük başarılara imza atan Kaan Dalay getirildi. Hal böyle olunca da, Beşiktaş Dergisi antrenör-oyuncu olarak Demir Pençeler’de görev yapacak Kaan Dalay ile bir araya geldi ve yeni göreviyle ilgili sorular sordu.

İşte o röportajdan bazı bölümleri yayınlıyoruz:

“Beşiktaş, kesinlikle hızlı, agresif ve hızlı hücum düşünen bir takım olacaktır. Mutlaka hücum setlerimiz olacaktır ancak amacım daha çok direkt rakip potaya giden bir basketbol oynatmak, seyredene de daha çok keyif verecek. Tüm oyuncularımız bu arma için mutlaka savaşacaktır!”

“Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı benim için “yürek” demektir! Biz tüm izleyenlere takım halinde nasıl savaşıldığını, nasıl saldırdığımızı göstereceğiz. Tekrar ediyorum, benim için tekerlekli sandalye basketbolu savaşmaktır!”

“Beşiktaş’taki hedeflerim, Beşiktaş’ta antrenör olarak da mümkün olduğunca çok çok kupa kaldırmak, Beşiktaş’a yakışır bir takım olmak ve en sonunda da Beşiktaş’ta ölmek... Şahsi tüm hedeflerimin içinde Beşiktaş var. Beşiktaş’sız bir hedef veya bir hayat düşünemiyorum. Bugüne kadar öyle bir hayatım olmadı.”

“Hangi deplasmana gidersek gidelim, bizi destekleyen taraftarlarımız mutlaka oluyor ve evimizde gibi oynuyoruz. Ancak içerideki maçlarda ise tam aksi bir durum söz konusu. Beşiktaş taraftarı kendi evimizde lütfen bize deplasmanı yaşatmasınlar. Gelsinler mücadele ve savaş izlesinler!”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi eylül sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN

X

Önceki Haber

Gökçe: 'Ben Çarşı’nın kızıyım'

Sonraki Haber

Atiba Hutchinson: ‘Geçmişte sıkıntıları nasıl aştıysak şimdi de aşacağız’