Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 01.10.2019

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 01.10.2019

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 01.10.2019

BEŞİKTAŞ DERGİSİ - 01.10.2019

Atiba Hutchinson: ‘Geçmişte sıkıntıları nasıl aştıysak şimdi de aşacağız’

Geldiği günden beri taraflı-tarafsız herkesin beğenisini ve saygısını kazanan bir isim Atiba Hutchinson... Sahada futbolculuğu, saha dışında ise örnek insanlığı ile parlayan bir kişilik... Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk olan ikinci kaptanımız, geçmişten günümüze, çocuklarından gelecek hayallerine ve elbette ki takımımızın son durumuna dair her şeyi bu röportajda anlattı. Röportajın bazı bölümlerini yayınlıyoruz:

“Şu anda farklı bir oyun yapısına geçiş yapmaya çalışıyoruz. Takımda birçok yeni oyuncu var ve tam anlamıyla uyum süreci içerisindeyiz. Bunun başlangıç aşamasında ne yazık ki işler umduğumuz gibi gitmedi, sonuçta alışık olduğumuzdan farklı bir yapıya geçiş yapmaya çalışıyoruz. Her gün çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz, bunlar futbolda olabilecek şeyler. Bazen işler planladığınız şekilde başlamıyor ama biz oyuncu grubu olarak bu oyun planına inanmaya ve sadık kalmaya devam ediyoruz.”

“Bu süreçte sonuç almak, uyum sağlamak zaman alabiliyor. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte konuşuyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bir taraftan tabii ki sezonun ilk bölümü olduğu için daha oynayacağımız birçok maç olduğunu söyleyebiliriz ama diğer taraftan da en kısa sürede işleri yoluna koymamız gerektiğinin bilincindeyiz. Çünkü lig çok hızlı bir şekilde ilerliyor ve bizim de zaman kaybetmememiz gerekiyor.”

“İkinci kaptan olarak önemli bir sorumluluğum var. Belki takımda en çok konuşan oyunculardan biri değilim ama elbette arkadaşlarıma gerekli yönlendirmeleri yapmaya çalışıyorum, özellikle de takıma yeni gelmiş oyunculara... Çünkü uzun zamandır Türkiye’deyim ve bu ligde oynuyorum. Saha içerisinde ve saha dışarısındaki bazı önemli detayları arkadaşlarıma aktarmaya gayret ediyorum. Özellikle de ligin yapısı, rakip takım ve oyuncular, deplasman ve evimizin atmosferi anlamında elimden geldiğince onlara açıklamaya çalışıyorum.”

“Bu sezonun sonunda kontratım bitecek ama öncelikle bu sezon neler olup biteceğini görmek ve adım adım ilerlemek istiyorum. Tabii ki de futbolculuk kariyerimi bitirdikten sonra kafamın içerisinde antrenörlük yapma fikri var. Çünkü deneyimlerimi, donanımlarımı futbolculara doğru bir biçimde aktarabileceğimi düşünüyorum. Belki alt yaş ve genç yaş gruplarından başlayarak yavaş yavaş antrenörlük kısmına geçiş yapabilirim. Kesin olan bir şey var ki, futbolu çok seviyorum ve futbolun içerisinde kalmak istiyorum. Sezon sonunda veya günü geldiğinde işlerin nasıl bir noktaya evrileceğini hep birlikte göreceğiz.”

“Özellikle Noah taraftarlarımız ile çok güzel bir ilişki kurdu. Zaten kendisi burada, taraftarlarımızın gözü önünde büyüdü. Futbolcu olmak isterler mi bilemiyorum ama eğer isterlerse ve bundan keyif alırlarsa çok mutlu olurum, Beşiktaş forması giyerlerse daha da mutlu olurum. Burada bütün karar onlara ait, benim ise yapmam gereken saygı duymak ve onları desteklemek.”

“Bunu daha önce de birçok kez dile getirdim. Taraftarlarımız sadece Türkiye’de değil, dünyanın her noktasında tanınıyor. Onların takımlarına duyduğu sevgi, sahip oldukları tutku gerçekten çok büyük. Bizi iyi ve kötü günde her zaman destekliyorlar. Mevcut durumun onları üzdüğünün farkındayız ama şunu özellikle bilmelerini istiyorum. Bu durumu değiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Uzun zamandır buradayım, daha öncede zor zamanlar geçirdiğimiz oldu ve geçmişte nasıl bu sıkıntıları aştıysak şimdi de yine aşacağız. Bu tabloyu mutlaka değiştireceğiz, bize dair umutlarını yitirmesinler. Uzun zamandır böylesine büyük bir kulüpte, böylesine tutkulu ve ateşli bir taraftar desteğiyle oynadığım için kendimi hep şanslı saydım. Bu sebeple kalbimde onların çok özel bir yeri var ve her zamanda böyle olacak.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi ekim sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN

X

Önceki Haber

Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı Yayında

Sonraki Haber

Arild Stravrum: ‘Siz Beşiktaş’tan ayrılsanız bile, Beşiktaş sizden ayrılmaz’