HABERLER

13.04.2024

GÜNCEL HABERLER

Asbaşkanımız Onur Göçmez’den Açıklamalar

Asbaşkanımız Onur Göçmez, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

“Bugün yirmi beş bin taraftarımız takımımızı izlemeye geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Fernando Santos’la bir toplantı gerçekleştirdik. Göreve dört ay önce geldik. Bu dört ayda birçok aşama kaydettik. Planlamadığımız birçok şeyle karşılaştık. Elimizde bir futbol takımı var. Bu takımı ayağa kaldırmak için çabalıyoruz. Devre arasında önemli müdahalelerde bulunduk. Hedefimiz ligde üçüncülük ve kupayı kazanmaktı. Skordan bağımsız olarak Beşiktaş evinde ya da deplasmanda bu şekilde oynamaz. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynamalıdır.

Geçen hafta başkanımız bu konuyla ilgili takımımıza uyarılarda bulundu. Bu süreci geçen hafta itibarıyla başlattık. Bugün güzel bir Beşiktaş izlemek istiyorduk. Uyarıların karşılık bulduğunu görmek istiyorduk. Santos gelmeden önce nasıl yönetim olarak karar verdiysek, ayrılması hususunda da yönetim olarak karar verdik. Heyet olarak kendisiyle görüştük ve yollarımızı ayırdık.

Beşiktaş’ın çıkarlarını korumaya çalışıyoruz. Taraftarlarımız ne kadar üzülüyorsa biz de en az o kadar acı çekiyoruz. Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile yola devam edeceğiz. Samet Aybaba’nın liderliğinde devam edeceğiz.

Taraftarlarımız birlik içinde hedefimize ilerlemek istiyoruz. Mevcut kadroyu ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Sosyal medyada yanlış bilgiler dolaşıyor. Resmi kanallarımızdan ya da bizlerin ağzından çıkmayan şeylere itibar edilmesin.

Santos’a beş yüz bin avro tazminat mayıs ayından itibaren beş taksit halinde ödenecek. Santos’la yaptığımız sözleşme iyi bir sözleşmedir.

Beşiktaş’ı iyi bir noktaya taşımak için başkanımız ve yönetimimiz çalışacaktır. Türkiye Kupası’nı müzemize getireceğiz.

Futbolcuların Beşiktaş forması giydiklerinin farkında olmaları lazım. Her şeyin farkındayız. Yarından itibaren herkesin bunun farkında olması gerekiyor.

Yönetim olarak süreklilikten yanayız. Bu durum Beşiktaş’a başarı getirecektir. Gelecek yıl ve önümüzdeki beş yıl başarılı olmak, kupaları kazanmak istiyoruz.

Yönetim olarak gözlem yaptık ve sorumluluk alarak bir karar verdik. Samet Aybaba ile Serdar Topraktepe’ye güvenimiz tamdır. Kararımızın arkasındayız. Sezonu en iyi noktada bitirmeye odaklandık. Beşiktaş her maçı kazanmak için mücadele edecek. Gelecek yılın yapılanmasına sezon sonundan itibaren başlayacağız.”