HABERLER

05.04.2024

FUTBOL

Yılport Samsunspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Futbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Öte yandan, tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolcularımızdan; Onur Bulut, Arthur Masuaku, Ante Rebic, Salih Uçan, Tayfur Bingöl ve Emrecan Uzunhan, Rams Başakşehir maçında göğüs kafesi bölgesine aldığı darbe sonrası oyundan çıkan ve yapılan MR görüntülemesinde pektoral ve interkostal kaslarda kontüzyon (ezilme yaralanması) teşhisiyle tedavisine başlanan Mert Günok ile izinli futbolcularımız Omar Colley ile Al Musrati, takımımızın bugünkü idmanında yer almadılar.

Teknik Direktörümüz Fernando Santos yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcularımızın, sahada ısınma hareketleri ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaşımız, yarın (6 Nisan) saat 16.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak.