HABERLER

02.04.2024

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Hasan Arat, Futbol Akademi Sporcularımızla Ailelerini İftarda Ağırladı

Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Tüpraş Stadyumu’nda bulunan White Pepper Restoran’da düzenlenen iftarda Futbol Akademi sporcularımızla ailelerini ağırladı.

Altyapımızda yetişen profesyonel futbolcularımız; Necip Uysal, Ersin Destanoğlu, Semih Kılıçsoy, Demir Ege Tıknaz ve Serkan Emrecan Terzi de iftarda yer aldı.

Başkanımız Hasan Arat, sıcak bir ortamda geçen iftarda genç sporcularımızla ve aileleriyle yakından ilgilendi.

İftarda bir konuşma yapan Arat, şunları söyledi:

“Beşiktaş, geleneğinden gelen altyapı kültürüyle başarıya koşmaya devam edecektir. Altyapı Beşiktaş için çok önemlidir. Samet Aybaba ile altyapımız daha da güçlenecektir. Altyapı sporcularımız eğitime önem vermeli. Birinci şartımız eğitime devam etmeniz. Üniversiteye giren sporcularımıza burs vereceğiz. Sosyal medya hesaplarınızı dikkatli kullanın. Sizler köklü bir kulübün temsilcilerisiniz, camiamızı temsil ediyorsunuz. Mehmet Ekşi ile diğer hocalarımız rehberlerinizdir. Sporcularımızın velilerine teşekkür ediyorum. Genç sporcularımız Beşiktaş’ın geleceği. Necip Uysal’a dikkatle bakın. Necip tam bir Beşiktaş hikayesidir. Altyapımızda yetişen sporcularımızla gurur duyuyoruz.”

Öte yandan Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, iftardan önce Tüpraş Stadyumu tribününde genç sporcularımızla ve aileleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.