HABERLER

29.03.2024

FUTBOL AKADEMİ

Kulübümüzden İstanbul Teknik Üniversitesi’ne İş Birliği Ziyareti

Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ve Kadın Futbol Takımları İdari Direktörü Hasan Sarıgül, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve Rektör Yardımcısı Ali Deniz’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ayrıca; İstanbul Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Ümit Karadoğan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yusuf Ziya Öztürk ile Spor Hizmetleri Şube Müdürü Turgay Nail Bezek de yer aldı.

Fidan ile Ekşi ziyaret sırasında İstanbul Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Deniz ile Futbol Akademimiz ve Kadın Futbol Takımımızın İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğiyle gelecekte hayata geçirilecek olan projeleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. Planlanan projeler kapsamında konuşulan konu başlıkları; üniversite eğitim programlarının akademimize uyarlanması, tesis kullanımları, spor okullarının genişletilmesi, robotik projelerin akademi antrenman programlarına eklenmesi, kadın futbol branşının karşılıklı geliştirilmesi ve yeni amatör branşların kulübümüze kazandırılması idi.

Fırat Fidan ve Mehmet Ekşi ziyaretleri sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Deniz ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yusuf Ziya Öztürk'e isimlerinin yazılı olduğu, Beşiktaş formasının da yer aldığı özel bir kit hediye ettiler.