HABERLER

16.03.2024

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Fernando Santos’tan Açıklamalar

“Aslında bu maç son iki maçtan farklıydı. Ciddi anlamda çok fırsat yakaladık. İlk yarıda iyi değildik. İlk yarıda da birkaç fırsat yakaladık ancak onları değerlendiremedik. İkinci yarı için söylenecek çok bir şey yok. İkinci yarı daha iyi oynadık. Çok fırsat yakaladık ama bir türlü gol olmadı. Futbolda böyle şeyler oluyor. Penaltı açısından da uzun yıllar futbol oynadım, antrenörlük yaptım. Ben böyle penaltı görmedim. Aslında Milot Rashica kötü vurmadı. İdmanlarda da hiç penaltı kaçırdığını görmedim. Ancak orada büyük bir şansızlık yaşadı.

Galatasaray maçı ve bu maçta aslında oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. Galatasaray maçını da bu maçı da kazanmayı hak etmiştik. Galatasaray maçında en kötü berabere kalmalıydık. Bu maçta ancak kazanmayı hak ettik. Çok uğraştık çok denedik.

Geçen haftaki kötü Gaziantep Futbol Kulübü maçından sonra oyuncularım iyi bir reaksiyon gösterdiler. Oyuncuları suçlamaya gerek yok. Bu sezon belki oynadığımız en iyi ikinci yarılardan biriydi. Her şeyi denedik ama gol olmadı. Şimdi bir milli ara var. Milli arada neleri iyi yaptık nereleri kötü yaptık düşüneceğiz. Düzeltip geliştirmeye çalışacağız. Önümüzde bir zaman var. Tekrar toparlanıp hazırlanmak için bunun iyi geleceğini düşünüyorum.”