HABERLER

08.03.2024

GÜNCEL HABERLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Kulübümüze Ziyaret

Başkanımız Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ağırladı.

Ziyarette; İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, Genel Sekreterimiz Dr. M. Cüneyt Sezgin, Hukuk Kurulu Başkanımız Altın Mimir, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Işıl Zeybek, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ekrem Keçoğlu ve Kadir Kılıç, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağlayan Tuğal, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki ve Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Akpınar da yer aldılar.

Başkanımız Hasan Arat ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kartal Yuvası mağazamızla Beşiktaş JK Müzesi’ni ziyaret ettiler. Arat ile İmamoğlu daha sonra Tüpraş Lounge’da kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdiler.

Ziyaret sırasında bir araya geldiği kadın çalışanlarımızla hatıra fotoğrafı çektiren Ekrem İmamoğlu, kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkanımız Hasan Arat, ziyaretin sonunda Ekrem İmamoğlu’na Kulübümüzün 100. yılına özel olarak hazırlanan Beşiktaş forması takdim etti.