HABERLER

01.03.2024

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Birleşik Krallık Büyükelçiliğince Düzenlenen “Women in Sports/Sporda Kadınlar” Etkinliğine Katıldı

Hukuk Kurulu Başkanımız Altın Mimir, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Işıl Zeybek, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kılıç, Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Cenk Sümer, Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızın sporcuları Didem Karagenç ve Shameeka Fishley ile kız futbol akademi sporcularımız, Birleşik Krallık Büyükelçiliği tarafından sporda kadının yerinin daha güçlenmesi amacıyla düzenlenen “Women in Sports/Sporda Kadınlar” etkinliğine katıldılar.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Birleşik Krallık Başkonsolosu Kenan Poleo’ya ismi yazılı Beşiktaş forması, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönemine özel olarak hazırlanan Beşiktaş forması ile Kulübümüzün simgesi Kartal heykeli hediye etti.

Kız futbol akademi sporcularımız, etkinlik kapsamında bir araya geldikleri Fenerbahçe ve Galatasaray kız altyapı sporcularıyla Manchester United Kadın Futbolu Altyapı Geliştirme Başkanı Stephanie Knott’un yönetiminde özel bir antrenman gerçekleştirdi.