HABERLER

09.12.2023

GÜNCEL HABERLER

Atiba Hutchinson: “Her zaman, her yerde, en büyük Beşiktaş”

Eski futbolcumuz Atiba Hutchinson, YouTube kanalımızda yayınlanan Dolmabahçe’de Derbi Günü programına konuk oldu.

Taraftarlarımızdan gelen sorulara cevap veren Atiba Hutchinson şunları söyledi:

“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’de yaşıyorum. Taraftarlarımıza gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız beni ve ailemi çok sevdi. Bugün taraftarlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum.

Emekliliğin tadını çıkarıyorum. Yirmi yıl futbol oynadım. Ailemle vakit geçirdiğim ve çocukları okula bıraktığım için sevinçliyim. Futbolu özlüyorum. Gelecek neler getirir bilmiyorum.

Takımdan ayrılırken benim için yapılan belgesel beni çok mutlu etti. Olumlu yorumlar beni sevindirdi.

Derbide evimizde oynamanın avantajına sahibiz. 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

Deplasmanda 4-3 kazandığımız Trabzonspor maçını ve o maçta attığım golü unutamıyorum.

Üçüncü sezonumdaki Fenerbahçe maçı benim için çok önemliydi. Takım iyi olma yolunda ileriyordu. O maçta aldığımız galibiyet çok önemliydi. Bizim için dönüm noktasıydı.

Oyuncular derbi bir an önce başlasın ister. Bu tarz maçlarda soğukkanlı olmak ve her şeyi doğru zamanda yapmak gerekir. Evde taraftar desteğiyle oynamak avantajdır.

Noah yetenekli bir çocuk. Futbol oynamaktan keyif alıyor. Çocuklar sevdikleri şeyleri yapmalı. Taraftarların ona gösterdiği sevginin farkında. Bu durum hoşuna gidiyor.

Eşim ve çocuklarım iyi bir şekilde Türkçe konuşuyor. Ben daha az konuşabiliyorum.

Quaresma ile aramız iyi. Beraber başarılar kazandık. Bugün kendisiyle yeniden bir araya gelmek beni mutlu etti.

Kariyerimdeki en önemli dönem Beşiktaş’ta oynamaktı. Beşiktaş forması giymekten çok mutlu oldum. Bu formayla şampiyonluklar ve büyük başarılar kazandık. Birbirinden yetenekli futbolcularla beraber oynadım.

İstanbul çok canlı bir şehir. İnsanlar beni her zaman destekliyor. Bu özel bağ beni mutlu ediyor. İnsanlar bana ve aileme hep yardımcı oldu.

Taraftarlarımızın söylediği “Atiba Hutchinson, çatışmalar başlasın” marşı beni çok mutlu etti. Çocuklarım Beşiktaş marşları söylüyor.

Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisi. Taraftarlarımızın bu statta yarattığı atmosfer çok önemli. Dünyanın her yerinde Beşiktaş taraftarları var.

Her zaman, her yerde, en büyük Beşiktaş.”